De Wereldzaadbank is een kluis op Spitsbergen. Hij dient voor de opslag van zaden van zoveel mogelijk verschillende soorten (voedsel)gewassen.

De Noorse overheid is betrokken bij dit project, maar je komt ook een aantal namen tegen waardoor allerlei alarmbellen afgaan.

De opslagplaats voor zaden, ook wel omschreven als een ‘Doomsday-vault’ of een ‘ark van Noach’, wordt grotendeels betaald door de Noorse overheid. De Bill & Melinda Gates Foundation (Bill Gates) steunt het project eveneens. De zaadbank bevindt zich 120 meter diep in een berg vlakbij de plaats Longyearbyen, op een hoogte van circa 130 meter boven zeeniveau, zodat de zaden ook veilig zijn indien de zeespiegel stijgt door het smelten van de ijskappen.

Het schijnt dat de zaadbank nu bijna helemaal gereed is. Het is de bedoeling dat er meer dan 3 miljoen soorten zaden worden opgeslagen en je kunt er vergif op innemen dat dit allemaal natuurlijke zaden zijn, zonder ook maar één GMO (genetisch gemanipuleerd organisme) daartussen.

De Noorse overheid verklaart dat de zaden opgeslagen worden om ervoor te zorgen dat “een verscheidenheid aan gewassen in de toekomst gewaarborgd blijft”.

Echter, als we wat verder kijken naar wie er allemaal betrokken zijn bij dit “nobele” project, dan gaan alle alarmbellen rinkelen.

We weten uiteraard dat Bill Gates en zijn vriendjes van Monsanto hierbij betrokken zijn, maar er komen nog een aantal alarmerende namen tevoorschijn.

Eveneens deelnemer aan dit project zijn:

Dupont/Pioneer, een gigantisch biotech bedrijf zoals Monsanto en eigenaar van GMO zaden en patenten.

Syngenta, een grote Zwitserse producent van zaden en pesticiden.

The Rockefeller Foundation, verantwoordelijk voor de “genen revolutie”. Deze Foundation heeft al meer dan 100 miljoen Dollar geïnvesteerd in GMO wetenschap sinds de jaren zeventig.

CGIAR, een wereldwijd netwerk van aanhangers van de Rockefeller Foundation.

Wat nu als deze zaadbank een heel andere doelstelling heeft dan de Noorse overheid ons wil doen geloven?

Wat we nu al zien op diverse fronten is dat de gewone gewassen worden “besmet” door de gevaarlijke GMO versies . Zo zagen we eerder deze week dat de totale wereldrijstvoorraad waarschijnlijk al is besmet. Er zijn hardnekkige geluiden die blijven bevestigen dat de uitbraak van het MERS-CoV virus afkomstig is van besmet graan.

Wat nu als er bewust een wereldwijde bio-oorlog wordt gevoerd, waarbij het uiteindelijke resultaat is dat bijna alle gewassen besmet zijn door GMO varianten die levensgevaarlijk voor mensen (blijken te) zijn?

Wie zijn dan straks de enigen die nog toegang hebben tot honderd procent natuurlijke, gezonde zaden?

Misschien is wel de enige manier om deze lui te stoppen om ervoor te zorgen dat ook de rest van de mensheid zoveel mogelijk originele zaden gaat bewaren. Als er genoeg mensen wereldwijd zijn die dit doen, dan maakt het niet zoveel uit hoeveel miljoenen zaden die gangsters in hun kluizen hebben opgeslagen.

Nu kan het nog, nu kan iedereen nog beginnen met het planten van allerlei soorten gewassen met daarbij ook zeldzame varianten.

Eén ding is zeker. Wanneer je bovenstaande namen tegenkomt betekent dit automatisch slecht nieuws voor de mensheid. En als ze betrokken zijn bij “nobele” projecten zoals een zaadbank dan weet je dat er andere belangen spelen.

Ga tuinieren, zolang het nog kan.

Bron:

Waking Times