Ik heb vele jaren geleden regelmatig in de keuken gestaan en geexperimenteert. Vandaag bij koken met nieuwsbreker wil ik jullie leren om verschillende Kapsalons te maken die niet eens zo moeilijk zijn om te maken en menig zaak verslaan. We beginnen met de Shoarma kapsalon die simpel is. Je snijd kipfilet aan dunne reepjes en marineert die in de shoarma kruiden met wat olijfolie en zet het een paar uur in de ijskast of een dag. Verders volg je gewoon de instructies in de video hieronder. Dat was de Shoarma kapsalon. Over op de Donner Kebab Kapsalon die niet zomaar even te imiteren is of te evenaren. Hoe doe je dat? Kruid een kiprollade royaal met kipkruiden,cayennepepper en knoflookpoeder en braad die in een pan. Het vlees snij je fijn en houd apart afgekoeld.Neem een schaal en vul met melk en een scheutje azijn en wat witte peper en gooi het portie vlees erin dat je een half uur laat staan. Daarna afgieten.  Dat vlees bak je op in wat zonnebloem olie en volgt de verdere instructies zoals in de video alleen gebruik je bij de doner Kapsalon wat rode ui in zeer dunne ringen en ijsbergsla als Salade. Deze heb ik zelf uitgevonden en dat is de Iskendar Kapsalon. Volg de instructies goed. Iedereen kent hollands gebraden rundvlees en dat snijd je fijn in kleine stukken waarmee je een groot bord vult. giet er wat olie op en meng het vervolgens met de kruiden uit dit artikel om te marineren http://www.tastyweb.nl/recept/iskender/kebab goed mengen en even laten marineren. Bak het op in weinig olie en maak er kapsalon van door het bord te vullen met patat,vlees,kaas en zet het in de magnetron waardoor de kaas smelt. Enigste toevoeging nog is wat knoflook saus. Ik kan je beloven dat de laatste kapsalon je echt een kick geeft.

 

Advertenties