Michaël Gorbatsjov, de laatste president van de Sovjet-Unie, heeft vandaag forse kritiek geuit op de NAVO. Volgens Gorbatsjov is het Westen gestart met “het voorbereiden van de escalatie van de Koude Oorlog naar een hete oorlog”. http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2791739/2016/07/09/Gorbatsjov-haalt-fors-uit-op-NAVO-top-Het-Westen-bereidt-een-hete-oorlog-voor.dhtml
Advertenties

13 reacties Post your own or leave a trackback: Trackback URL

 1. René van Zalk uut Nunspeed schreef:

  Zwarte kerst ?

 2. nieuwsbreker schreef:

  Er moeten wapens geregeld worden om tegen de soldaten van Amerika en de EU te vechten. Die p90 gaat door body armor heen maar niet level 3 die centimeters dik is.

 3. nieuwsbreker schreef:

  Er moet 100% zekerheid zijn dat hij begint dan regel ik de wapens inclusief snipers die level 3 penetreren. Rutte en de rest pakken we als eerst. Hun hebben ons in de val gelokt met die hele opzet.

 4. nieuwsbreker schreef:

  Kaliber 50 sniper heeft geen zin onhandelbaar,lomp. Deze 5.56 is licht en door iedereen te bedienen zowel man als vrouw.

 5. nieuwsbreker schreef:

  Gaat door staal Armor heen.

 6. nieuwsbreker schreef:

  Geloof mij nou als die oorlog begint dan doop ik mijn kogels in Gif net als de Afrikanen dat deden met pijl en boog. Een schram en je pleurt binnen een seconde dood neer.

 7. nieuwsbreker schreef:

  Ik ben gemeen,speel vals,ben een fucking rat en een generaal maar dit doe ik allemaal om jullie elite kakkers richting de hel te sturen.

 8. marcelvl1976 schreef:

  Rusland is zelf permanent lid van de NAVO/NATO. Sterker nog Rusland is één van de 5 landen die permanent lid is van de VN veiligheidsraad, de breuk is pas gekomen na de Krim inname en de inmenging van seperatisten in Ukraïne. Het is dan ook onlogisch dat Putin een wo 3 gaat loslaten. Gorbastsjov zelf was al helemaal een verrader in de ogen van de Russen, door hem is de Sovjet Unie uit elkaar geklapt/ de wijnvlek man probeert krampachtig iets van populariteit terug te winnen.De veiligheidsraad bestaat uit 15 leden van de V.N., waarvan 5 permanente leden:
  De permanente leden zijn:
  1. China.
  2. Frankrijk
  3. Rusland (voormalig sovjet unie)
  4. Verenigde Staten (USA)
  5. Verenigd Koninkrijk (UK)
  De overige 10 landen in de VN veiligheidsraad worden steeds herkozen die wisselen om.
  Gezien Rusland officieel nog steeds permanent in de VN veiligheidsraad zit verwacht ik geen wereldwijde oorlog. Dan zal eerst Rusland helemaal moeten breken met de rest van de NAVO en het hele NAVO systeem zal dan opnieuw moeten worden ingedeeld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: